ANNE & LISA winnen de Rabo Publieksprijs met hun debuutvoorstelling ‘Weltschmerz’. Op 25 juni in nemen ze in WestlandTheater De Naald de prijs in ontvangst en spelen een extra voorstelling in de grote zaal.

TVB Theater lanceerde dit seizoen ANNE & LISA als TVB New Artist en ze zijn dit seizoen dan ook nog door heel Nederland te zien met hun voorstelling, waaronder drie avonden in Theater Bellevue op 18, 19 en 20 juni.

“Een lawine van originele en energieke sketches”
“Zere spieren in mijn wangen van het lachen” 
“Vreemd maar erg goed”

Met het Rabo Talenten Concours biedt De Naald, met steun van Rabobank Westland, nieuw talent een podium en investeert hiermee in de toekomst van talentvolle artiesten. Gerard van Hoeven, directievoorzitter van Rabobank Westland: “Wij vinden het belangrijk om de regio ook op cultureel gebied te versterken en ondersteunen daarom al zeven seizoenen met trots het Rabo Talenten Concours van WestlandTheater De Naald. Het is goed dat nieuw talent een podium krijgt en daarmee de kans zich te ontwikkelen. Het Rabo Talenten Concours blijft daarmee een waardevolle zoektocht naar dat nieuwe talent.”

De winnaars van de voorgaande zes edities waren Louise Korthals, Eva Crutzen, Roos Blufpand, de Westlandse Dwaalkat, Elke Vierveijzer en het duo De Fransse Eijkel.

Foto: Jaap Reedijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.